Image
Corem hyr ut till WSP i nybyggda Örebro Entré,
Corem hyr ut till WSP i nybyggda Örebro Entré, Bild: Örebro Entré

Corem tecknar hyresavtal med WSP i Örebro Entré

Uthyrning Corem har tecknat ett 3-årigt hyresavtal med WSP avseende cirka 1 520 kvm kontorsyta i nybyggda Örebro Entré, fastigheten Olaus Petri 3:234.
Publicerad den 4 April 2023

Uthyrningen avser den första etappen av projektet, där Scandic Hotels under 2022 var först ut med att flytta in. Med uthyrningen till WSP är Örebro Entré uthyrd till cirka 75 procent. Inflyttning beräknas till första kvartalet 2024.

Örebro Entré, som vid färdigställande kommer att innefatta cirka 18 800 kvm yta, är beläget vid norra infarten till Örebro centrum med ett utmärkt läge för både tåg- och bilburna besökare. Området ligger inom kommunens beslutade satsning Pulsådern Örebro. Den andra etappen av projektet avser om- och påbyggnad om totalt cirka 10 200 kvm av en före detta postterminal, främst till moderna kontorsytor. Här har avtal tidigare tecknats med Trafikverket och Länsstyrelsen Örebro.

– Det är glädjande att se att hyresgäster uppskattar de välbelägna, moderna och funktionella ytorna vi färdigställer i projektet Örebro Entré. Vi hälsar WSP varmt välkomna till oss på Corem, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige