Image
Eva Landén.
Eva Landén. Bild: David Schmidt/Pixprovider

Corem köper på tre orter

Transaktioner Genom tre separata affärer förvärvar Corem fastigheter på tre orter. Samtliga är av Corem prioriterade orter, där ett befintligt fastighetsinnehav och egen förvaltning finns.
Publicerad den 30 April 2019

I Göteborgsområdet förvärvas Törnrosen 5, en obebyggd fastighet med 4 000 kvadratmeter markareal. Fastigheten är grannfastighet till en av Corem ägd fastighet i Mölndal.

Även förvaltningsbeståndet i Jordbro i södra Stockholm utökas, genom förvärv av fastigheten Jordbromalm 6:11. Fastighetens uthyrbara area är cirka 4 200 kvadratmeter och utgörs framför allt av lager. Fastigheten är fullt uthyrd.

Samtidigt förvärvas fastigheten Märsta 11:11 i Arlanda stad i norra Stockholm. Märsta 11:11 är en lagerfastighet om cirka 3 000 kvadratmeter uthyrbar area, som vid tillträdet kommer vara vakant.

Affärerna görs till ett samlat underliggande fastighetsvärde om cirka 75 miljoner kronor. För fastigheten i Göteborg har tillträde redan skett per 9 april 2019, medan fastigheterna i Storstockholm beräknas tillträdas i månadsskiftet juni/juli.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så gick det för Wework i börsdebuten

Bolag Coworking-jätten noterades i New York på torsdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY