Image

Corem köper i Sollentuna

Transaktioner Corem köper två fastigheter i Sollentuna för 111 miljoner kronor.
Publicerad den 8 April 2016
Eva Landén. Bild: Corem
Eva Landén.

Corem köper Ringpärmen 2 och tomträtten till Revisorn 2 belägna i Breddens Industriområde, Sollentuna. Säljare är Valad (fond/mandat).

Fastigheterna har en total uthyrningsbar area om cirka 11 600 kvadratmeter varav merparten utgörs av lager och den totala markarealen är drygt 30 000 kvadratmeter.

Fastigheterna har ett flertal hyresgäster och en uthyrningsgrad om cirka 97 procent.

Totalt hyresvärde uppgår till cirka elva miljoner kronor per år.

- Vi är redan idag etablerade i Bredden och genom dessa kompletteringsförvärv skapar vi en större och bättre förvaltningsenhet. Genom en planerad fastighetsreglering skapar vi dessutom en ännu bättre möjlighet att projektutveckla och nyttja outnyttjad byggrätt i kvarteret Ringpärmen, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY