Image
Fastigheten Dagskiftet 2.
Fastigheten Dagskiftet 2. Bild: Corem

Corem hyr ut till Unique Cosmetics i Västberga

Uthyrning Corem hyr ut en verksamhetsanpassad pruduktionslokal i Västberga, Stockholm, på cirka 2 200 kvadratmeter till hår- och hudvårdsproduktföretaget Unique Cosmetics Sweden AB. Byggnaden var tidigare lager.
Publicerad den 18 Oktober 2023

Unique Cosmetics, som tillverkar hår- och hudvårdsprodukter för hotell och detaljhandeln, har flyttat in i fastigheten Dagskiftet 2 i Västberga, som konverterats från lagerlokal till produktionslokal. Corem har ett 7-årigt avtal med Unique Cosmetics.

– Vi är glada över förtroendet från Unique Cosmetics. Genom nära samarbete har vi tillsammans omvandlat en äldre lagerlokal till en modern produktionslokal som möter deras behov. Att arbeta i nära samarbete med hyresgästen är viktigt för oss, säger Jan Salmelin, affärsenhetschef Stockholm Syd Logistik på Corem

– Våra nya lokaler hjälper oss att expandera och fortsätta tillverka hår- och hudvårdsprodukter med stort fokus på design, miljö och kvalitet. Vi kan nu behålla våra små produktioner men samtidigt kunna producera till stora kunder med kontinuitet och absolut punktlighet, säger Oscar Branelius, produktionschef på Unique Cosmetics.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige