Image

Corem hyr ut 8 600 kvadratmeter i Borås

Uthyrning Hornbach blir första hyresgäst i det nya handelsområde i Borås som Corem utvecklar.
Publicerad den 7 Juli 2017
Annons
Image

Corem har tecknat ett hyresavtal med Hornbach på fastigheten Skruven 3 i Borås, där Corem utvecklar ett nytt handelsområde för butiker inom yrkeshandeln. Hyreskontraktet är långsiktigt med en första avtalsperiod om tio år. Den nya byggnaden, som blir 8 600 kvadratmeter stor, beräknas stå klar för inflyttning under andra halvåret 2018. Entreprenör i uppförandet av byggnaden är Wästbygg AB.  

– Vi ser med stor tillförsikt fram emot att få öppna i Borås och tror att vårt koncept är passande för Sjuhäradsbygden. Även det geografiska läget är idealiskt med enkel tillgänglighet från riksväg 40, säger Andreas Larsson, marknadschef på Hornbach.

– Det är mycket glädjande att få välkomna Hornbach som hyresgäst, och vi ser nu fram emot ett långt och givande samarbete tillsammans. Den satsning på yrkeshandel Corem inleder i Borås är spännande, och att ha Hornbach med redan från avstampet ser vi som en mycket positiv start, säger Eva Landén, vd för Corem.

Handelsområdet, där Hornbach är första hyresgäst, kommer bestå av butiker i varierande storlek, där större verksamheter och mindre, mer specialiserade yrkesbutiker som delar samma kundgrupp, kan dra nytta av att vara belägna nära varandra. Färdigutbyggt beräknas området innehålla närmare 20 000 kvadratmeter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY