Image
Convendum Coffee öppnar vid Convendums anläggning nära Stureplan i Stockholm.
Convendum Coffee öppnar vid Convendums anläggning nära Stureplan i Stockholm. Bild: Consid.

Convendum Coffee öppnar vid Stureplan i Stockholm

Uthyrning Idag måndag den 22 augusti öppnar Convendum Coffee i gatuplan till Convendums nya flaggskepp på Kungsgatan 9 i Stockholm, sedan tidigare finns Convendum Coffee även på Vegagatan 14 vid Odenplan.
Publicerad den 22 Augusti 2022
Lavazza. Lavazza.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få skala upp och erbjuda allmänheten vårt nya cafékoncept på en av Stockholms bästa adresser. Convendum Coffee är så mycket mer än bara ett café där vi vill erbjuda våra gäster en helt unik caféupplevelse med noggrant utvalda produkter. Med dagens öppning sätter vi kronan på verket för vårt nya flaggskepp och Coworking space på Kungsgatan när vi även välkomnar allmänheten att ta del av vårt nya koncept, säger Oscar Limbäck, COO på Convendum.

Lavazza är en av världens största kaffeleverantörer och tillsammans med Convendum förhöjer Lavazza kaffeupplevelsen för hur riktigt bra kaffe ska smaka.

– Vi är oerhört stolta över att få ingå partnerskap med Convendum och deras unika koncept som de erbjuder. Det ligger helt i linje med vad Lavazza erbjuder sina kunder vad det gäller unika kaffelösningar och produkter där vår Kafa är en helt unik Kaffeböna och som passar perfekt in det Convendum representerar vad det gäller att erbjuda en helhetslösning som tillfredsställer samtliga sinnen, både vad det gäller den visuella helhetslösningen tillsammans med en sensorisk smaksensation som Kafa produkten kan erbjuda kunden, säger Björn Åhs, Sales Manager Retail på Lavazza Sweden.

Bakverken som serveras hos Convendum Coffee har tagits fram tillsammans med Balders Bröd. Balders Bröd är ett fullsortimentsbageri med egen tillverkning av matbröd, kaffebröd, konditorivaror och kallskänksprodukter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige