Image
Bild: Colliers

Colliers lanserar karriärutvecklingsprogram

Bolag Colliers International lanserar ett karriärutvecklingsprogram, Accelerate, för den europeiska kapitalmarknaden.
Publicerad den 3 Oktober 2019

– På Colliers anser vi att ett bra ledarskap är helt nödvändigt för att utveckla en levande, framgångsrik och innovativ arbetsplats. Vi är engagerade i att våra medarbetare på alla nivåer i företaget ska växa och utvecklas, och som en del i den här talangsatsningen är jag stolt över att vara styrelsesponsor för Accelerate, säger Tony Horrell, VD för Colliers i Storbritannien och Irland och fortsätter:
– Att identifiera talanger och skapa förutsättningar för nästa generation av transaktionsexperter innebär även att vi investerar i morgondagens ledare.

Accelerate-programmet stöds av Colliers EMEA-styrelse och erbjuder 16 framgångsrika kandidater möjligheten att utveckla sina erfarenheter på kapitalmarknaden samt ge dem en djupare förståelse för den internationella marknaden.

Gruppen kommer att delta i en ettårig intensivkurs som genomförs i fyra europeiska städer – London, Madrid, Köpenhamn och Frankfurt. I kursplanen kombineras akademiska studier med kundhantering. Branschexperter och företagsledare kommer att bidra med kunskap i olika ämnen, som att hantera övergången till att bli ledare eller kapitalflöden över gränserna.

Sofia Folstad, Associate Director på Colliers i Sverige, är en av de 16 utvalda som deltar i programmet. Sofia har arbetat inom Capital Markets på Colliers sedan 2017 och har erfarenhet från både fastighetsbranschen och finansvärlden.
– Jag ser fram emot att delta i ACCELERATE under det kommande året. Det är en fantastisk möjlighet att stärka relationen och samarbetet med våra kollegor i Europa. Att fördjupa kunskaperna om den globala kapitalmarknaden känns viktigt, både för mig personligen och för Colliers Sverige, säger Sofia Folstad.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International på Branschguiden

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av
entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att
öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom
vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra
kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Retail,
Valuation samt Corporate Solutions.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordi...

Läs mer om Colliers International på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Akelius vd: Det är svårt att ge prognoser

Bolag Framtiden är mer osäker än vanligt och Akelius har intagit en försiktig inställning till nya investeringar för att upprätthålla ett stabilt finansiellt läge. Företagets vd Ralf Spann berättar för Fastighetssverige hur länge han tror den här osäkerheten håller i sig, hur transaktionsmarknaden ser ut och skillnaden mellan olika geografier.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY