Image
Bild: Colliers

Colliers lanserar karriärutvecklingsprogram

Bolag Colliers International lanserar ett karriärutvecklingsprogram, Accelerate, för den europeiska kapitalmarknaden.
Publicerad den 3 Oktober 2019

– På Colliers anser vi att ett bra ledarskap är helt nödvändigt för att utveckla en levande, framgångsrik och innovativ arbetsplats. Vi är engagerade i att våra medarbetare på alla nivåer i företaget ska växa och utvecklas, och som en del i den här talangsatsningen är jag stolt över att vara styrelsesponsor för Accelerate, säger Tony Horrell, VD för Colliers i Storbritannien och Irland och fortsätter:
– Att identifiera talanger och skapa förutsättningar för nästa generation av transaktionsexperter innebär även att vi investerar i morgondagens ledare.

Accelerate-programmet stöds av Colliers EMEA-styrelse och erbjuder 16 framgångsrika kandidater möjligheten att utveckla sina erfarenheter på kapitalmarknaden samt ge dem en djupare förståelse för den internationella marknaden.

Gruppen kommer att delta i en ettårig intensivkurs som genomförs i fyra europeiska städer – London, Madrid, Köpenhamn och Frankfurt. I kursplanen kombineras akademiska studier med kundhantering. Branschexperter och företagsledare kommer att bidra med kunskap i olika ämnen, som att hantera övergången till att bli ledare eller kapitalflöden över gränserna.

Sofia Folstad, Associate Director på Colliers i Sverige, är en av de 16 utvalda som deltar i programmet. Sofia har arbetat inom Capital Markets på Colliers sedan 2017 och har erfarenhet från både fastighetsbranschen och finansvärlden.
– Jag ser fram emot att delta i ACCELERATE under det kommande året. Det är en fantastisk möjlighet att stärka relationen och samarbetet med våra kollegor i Europa. Att fördjupa kunskaperna om den globala kapitalmarknaden känns viktigt, både för mig personligen och för Colliers Sverige, säger Sofia Folstad.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY