Image

Colliers förstärker med uthyrningsveteran

Karriär Colliers International förstärker sin uthyrningsgrupp i Göteborg med uthyrningsveteranen Nils Åke Rydqvist.
Publicerad den 13 Januari 2012
Gunnel Lundegren. Bild: Colliers International. Bild: Colliers
Gunnel Lundegren. Bild: Colliers International.

Nils Åke Rydqvist har många års erfarenhet från uthyrning av kommersiella fastigheter och har de senaste åren arbetat på Lofast i Göteborg. Nu har han börjat som uthyrare på Colliers och har tillsammans med regionchef Gunnel Lundegren ansvar för uthyrning och projekt inom kontor i Göteborgsområdet.
- Det känns väldigt roligt att få med Nils Åke i vårt uthyrningsteam och att kunna använda oss av hans erfarenhet och kompetens i Colliers fortsatta utveckling. Vi känner oss bra rustade för 2012 efter förra årets arbete med utveckling av våra affärsområdesteam med bland annat rätt och kompetent personal, säger Gunnel Lundegren, regionchef på Colliers i Göteborg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY