Image
Adam Wilson, Nils Åke Rydqvist och Kim Grüneberger.
Adam Wilson, Nils Åke Rydqvist och Kim Grüneberger. Bild: Savills.

Savills rekryterar helt uthyrningsteam

Karriär Savills gör en satsning på uthyrning i Göteborg och rekryterar tre personer från ett konkurrerande konsulthus.
Publicerad den 31 Augusti 2015

Savills gör en satsning på uthyrning i Göteborg och rekryterar tre personer från Colliers. Nils Åke Rydqvist blir ny chef för Savills verksamhet i väst.

Den 1 september börjar Nils Åke Rydqvist, Kim Grüneberger och Adam Wilson på Savills. Alla tre har tidigare arbetat med uthyrning på Colliers International.

Nils Åke Rydqvist får ett övergripande ansvar för Savills verksamhet i väst. Han har 14 års erfarenhet från uthyrning med Lofast och senare Colliers International, där han den senaste tiden varit affärschef för Uthyrning.

- Savills stärker med dessa nyckelrekryteringar vårt erbjudande i Västsverige. Tillsammans med kollegorna i Stockholm utgör de ett mycket starkt team som kommer att skapa ytterligare möjligheter för våra kunder, säger Anders Nyström, vd för Savills i Sverige.

- Savills är en ledande global fastighetsrådgivare som tydligt visar att de satsar på den svenska marknaden. Det ska verkligen bli stimulerande att fortsätta den expansion i västra Sverige som bolaget inlett, säger Nils Åke Rydqvist

- Uthyrning är Savills fjärde affärsområde med verksamhet i Göteborg och vi kommer fortsätta rekrytera lokal expertis, fortsätter Anders Nyström.

Sedan tidigare verkar bolaget i Göteborg inom Värdering, Transaktion och Förvaltning.
Nils Åke Rydqvist kommer att ingå i ledningsgruppen för Savills i Sverige och vara placerad på Göteborgskontoret.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY