Image
Colliers får uthyrningsuppdrag av Tietoevry.
Colliers får uthyrningsuppdrag av Tietoevry. Bild: Fabege

Colliers får uthyrningsuppdrag i Arenastaden

Uthyrning Colliers får uppdraget när Tietoevry väljer att hyra ut 4 500 kvadratmeter i Arenastaden.
Publicerad den 22 Mars 2023

I Sveriges största och nya tech-hub i Arenastaden har Tietoevry skapat en av Stockholms modernaste arbetsplatser. Nu öppnas möjligheten för fler att ta plats i den innovativa och unika fastigheten när Tietoevry väljer att hyra ut 4 500 kvadratmeter som fastighetsrådgivaren Colliers har fått uppdraget att finna nya hyresgäster till. Genom detta vill företaget skapa en mer dynamisk och hållbar arbetsplats som är bättre anpassad efter Tietoevrys hybrida arbetssätt.

Den arkitektoniskt hyllade fastigheten, som är ritat av Strategisk Arkitektur, är finalist i Årets Bygge 2023 och utmärker sig på flera sätt. Mest slående är att byggnaden är en så kallad 3D fastighet där kontorshuset byggts runt och delvis över en simhall. I dag är Arenastaden hem till bland andra SEB, Telia, Vattenfall, Ica och Carlsberg för att nämna några.
– Vi ser fram emot att få ta oss an detta prestigefulla uthyrningsuppdrag och vi ser det som ett fint kvitto för vårt bolag. Det är en helt unik nybyggd fastighet som erbjuder kontor för bolag med högt ställda krav på utformning, standard och servicenivå och som vill skapa ett kontor med härlig miljö, säger Marie Meyer, uthyrningschef på Colliers.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige