Image
Helsingfors
Helsingfors

Cibus fortsätter köpa i Finland

Transaktioner Cibus har tecknat avtal gällande förvärv av två fastigheter i Helsingfors och Lahti för 1,5 miljoner euro. Fastigheterna tillträdes omedelbart.
Publicerad den 1 December 2020

De förvärvade fastigheterna har en total area om cirka 1 200 kvadratmeter och är fullt uthyrda till S-Gruppen och Kesko, genomsnittlig kvarvarande hyrestid är över sju år.
– Som vi kommunicerade förra veckan har vi en stark pipeline gällande förvärv och av dessa transaktioner är de två fastigheterna de första som avslutas. Marknaden är fortsatt stark och vi ser fram emot att utöka vår portfölj med ytterligare förvärv, säger Sverker Källgården, vd för Cibus.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor våg av nya asiatiska investerare att vänta 2021

Sverige I takt med ökade vaccinationstal mot Covid-19 och lättade reserestriktioner väntas transaktioner med internationella investerare öka i Sverige under 2021. Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, berättar för Fastighetssverige vilka nya investerare som tar sikte på Sverige, vilka segment och städer de intresserar sig för.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY