Image
Cernera tillträder i Nykvarn.
Cernera tillträder i Nykvarn.

Cernera tillträder i Torslanda och Nykvarn

Transaktioner Tidigare i år meddelade Cernera nya förvärv av fastigheten Amhult 107:2 i Torslanda samt tre fastigheter i Nykvarn. Transaktionerna har slutförts under sommaren och Cernera har tillträtt fastigheterna.
Publicerad den 19 Augusti 2022
Annons
Image
Cernera tillträder i Amhult. Cernera tillträder i Amhult.

Fastigheten Amhult 107:2 har en markarea på 4 398 kvadratmeter och består idag av två huskroppar med bland annat padel- och restaurangverksamhet. Fastigheten ligger nära befintliga bostäder i Amhult centrum och bedöms som en naturlig fortsättning på utvecklingen av området.

Fastigheterna Ströpsta 3:379, 3:421 samt 3:422 som är belägna i Brokvarn strax utanför Nykvarns centrum har förvärvats med avsikten att driva detaljplan för bostäder. På fastigheterna finns idag verksamheter inom industri och annan affärsverksamhet.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige