Image

Cernera rekryterar arkitekt

Bolag Cernera rekryterar Andreas Pehrson som arkitekt i syfte att ytterligare förstärka kompetensen inom den starkt verksamheten.
Publicerad den 4 Oktober 2018
Andreas Pehrson. Bild: Cernera
Andreas Pehrson.

I sin roll kommer Andreas Pehrson att ha det övergripande ansvaret för arkitektfrågor och planprocesser i projektverksamheten. Han kommer också att arbeta med lokalutformning för bolagets hyresgäster inom förvaltningsområdet.

Andreas Pehrson kommer närmast från en roll som arkitekt hos Krook & Tjäder där han jobbat med ett flertal uppdrag från bland andra Cernera. I botten har han en arkitektexamen, fil. kand- och masters, från Chalmers. Sedan tidigare har han även erfarenhet av arbete med 3D-visualisering från bland annat Wingårdhs, Zynka och Tomorrow.

– Det blir spännande att tillsammans med övriga organisationen driva och utveckla Cerneras arbete med att skapa attraktiva platser och områden. Jag ser fram emot att bli ännu mer delaktig i processen och på nära håll följa hur ide?er blir verklighet, säger Andreas Pehrson.

– Vi är glada över rekryteringen då vi tidigare haft erfarenhet av Andreas arbete och varit imponerade av hans kreativitet och skicklighet som arkitekt. Han blir ett starkt tillskott i vår kraftigt växande verksamhet, säger Lars Angwald, vd för Cernera.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Per Berggren: Olämpligt med Arnhult som ordförande

Bolag Per Berggren utmanar Rutger Arnhult om ordförandeposten i Castellum på bolagsstämman den 25 mars. Här ger han sin syn på situationen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY