Image
Grand Fitness öppnar i Pallas.
Grand Fitness öppnar i Pallas. Bild: Cernera

Cernera och Järngrinden tar Göteborgs-gymkedja till Borås

Uthyrning Grand Fitness etablerar en träningsanläggning på 1 200 kvadratmeter i gallerian Pallas i centrala Borås.
Publicerad den 1 November 2021
Annons
Image

Grand Fitness erbjuder sina medlemmar träning i en lyxigare miljö och garanterar en häftig helhetsupplevelse. Borås blir första destinationen utanför Göteborg som bolaget tar sitt koncept till och etablerar Grand Fitness i Pallas.

Pallas Shopping ägs av Cernera tillsammans med Järngrinden och Lars Angwald, vd på Cernera är nöjd med avtalet:
– Grand Fitness blir ett bra tillskott för Pallas. Redan idag kan våra besökare shoppa, parkera bilen, äta eller spela boule i huset. Vi ser att människors beteende förändras och verksamheter som kunder vill besöka fysiskt bidrar till att upprätthålla det starka besöksflödet som vi har idag. Pallas Shopping har runt 1,5 miljoner besökare årligen och vi är övertygade om att en träningsanläggning ger ännu en anledning till att besöka Pallas. Det skapar en positiv synergieffekt både för de andra hyresgästerna i fastigheten och för att styra besöksflödet mot centrum för en levande stadskärna.

– Vi är glada över att snart kunna erbjuda boråsarna ännu mer högklassig träning genom Grand Fitness. Läget för den nya klubben mitt i city kunde inte bli bättre och våra medlemmar kommer lätt och smidigt kunna ta sig till gymmet oavsett om de kommer till fots, med bil eller åker kollektivt, säger Magnus Wilhelmsson, vd för Grand Fitness och Nordic Wellness.

Nu väntar en anpassning av lokalerna och i oktober 2022 är planen att den nya Grand Fitness-klubben ska slå upp dörrarna för sina medlemmar.

FAKTA / Grand Fitness
Grand Fitness vision är att skapa samma atmosfär och känsla som du hittar på de s.k. boutique-gymmen i New York och London till ett mer förmånligt pris. Med inspiration hämtad från David Barton, 1Rebel och BRX öppnade den första Grand Fitness-klubben 2017 på Övre Husargatan och 2020 slog man upp dörrarna till Herkulesgatan i Göteborg. 2022 blir ett händelserikt år för Grand Fitness, som då expanderar och blir fyra klubbar i familjen. Göteborg berikas med ytterligare en klubb vid Järntorget och som nämnt tar den andra plats i Borås.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsbolaget på frammarsch i textilstaden

Bolag Delar av Borås centrum står inför en spännande utveckling de närmaste åren då Pulsen Fastigheter ska förtäta med närmare 60 000 kvadratmeter bostäder och kommersiella ytor. Nyligen avslutades samrådet för den detaljplan som håller på att tas fram, och här berättar Pulsens vd Christer Södeliden mer om planerna för området – och hur bolaget siktar på att växa i övrigt framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige