Image
Amanda Welander.
Amanda Welander. Bild: CBRE

CBRE rekryterar research-chef

Karriär CBRE rekryterar Amanda Welander, närmast från Brunswick Real Estate, som Head of Research.
Publicerad den 21 November 2017

Amanda Welander har på Brunswick Real Estate arbetat med att följa och analysera de noterade bolagen. Dessförinnan var hon under ett flertal år marknadsanalytiker på Skanska.

Amanda Welander kommer att vara ansvarig för att vidareutveckla CBRE:s researcherbjudande i Sverige.

Niklas Samuelsson, Vice vd på CBRE:
- Rekryteringen av Amanda är nästa steg i att stärka vår Research. Amanda kommer att bygga upp enheten tillsammans med vår EMEA Research. Vi är mycket glada för den här rekryteringen och ser fram emot att leverera en ännu vassare produkt till våra kunder.

Amanda Welander, blivande Head of Research på CBRE i Sverige:
- Jag ser fram emot att bli en del av CBRE:s strävan efter att addera mesta möjliga mervärde för sina klienter. Research-enheten kommer att bistå med djupgående insikter om den svenska fastighetsmarknaden, vilket ger förutsättningar för att göra de bästa affärerna.

Amanda Welander kommer att tillträda sin tjänst hos CBRE i januari 2018.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige