Image

Catellas kommunikationschef får gå

Karriär På grund av organisationsförändringar fortsätter Catella att krympa ledningsgruppen. Den här gången får kommunikationschefen Anne Rådestad gå.
Publicerad den 26 September 2011
Anne Rådestad. Bild: Catella. Bild: Catella
Anne Rådestad. Bild: Catella.

- Förändringarna innebär att moderbolaget får en delvis annan roll då kommunikationsansvaret flyttas ut i organisationen. En följd av detta är att funktionen kommunikationschef i moderbolaget nu tas bort, säger Johan Ericsson, vd för Catella.

Detta innebär att Catellas kommunikationschef och ledamot i koncernledningen,
Anne Rådestad lämnar bolaget under hösten.
- Vi har kommit fram till att vi inte kan utveckla kommunikationschefsfunktionen på så sätt som det var tänkt från början varför jag har förståelse för att Anne Rådestad söker sig utanför bolaget. Det har varit givande och utvecklande att arbeta tillsammans med Anne Rådestad. Hennes kunskap och erfarenhet har varit väldigt berikande för Catella, säger Johan Ericsson.

I somras lämnade Lennart Schuss ledningsgruppen för att i stället bli arbetande styrelseordförande i Catellas nordiska corporate finance-bolag med uppgift att koordinera och utveckla den nordiska verksamheten.

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY