Image

Catella stärker fastighetsrådgivningen i Göteborg

Karriär Catella rekryterar Annette Utternäs som ny senior projektledare till fastighetsrådgivningen i Göteborg.
Publicerad den 5 September 2014
Annette Utternäs. Bild: Husjuristerna
Annette Utternäs. Anne Almlund Rosengren. Bild: Catella
Anne Almlund Rosengren.

Annette Utternäs tillträder tjänsten som senior projektledare på Catella den 1 oktober 2014. Hon kommer senast från en position som delägare och en av grundarna av Husjuristerna. Tidigare arbetade hon som jurist på SBC Sveriges Bostadsrättscentrum och innan dess på Chalmers. Hon har en jur. kand. och en magisterexamen i ekonomi.

- Vi är så glada över att Annette ska börja på Catella. Hon förstärker vårt kontor i Göteborg med kompetens inom främst fastighetsjuridik och hon kommer snabbt att kunna delta i våra pågående projekt. Annette har en fantastisk energi och kompetens, hon personifierar verkligen ordet ”Genomförandekraft” som vi använder för att visa på en av Catellas styrkor inom rådgivning. Annette kommer på sikt att bli partner på Catella, säger Anne Almlund Rosengren, chef för Catellas fastighetsrådgivning i Göteborg.

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här går affärerna för Croisette

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Nesme Jari som är Senior Associate Leasing vid Croisette. Det här arbetar de med just nu, så här ser kontorsmarknaden ut och på det här sättet fyller de upp tomma butikslokaler.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY