Image
Fredrik Kihlström blir Associate Director på Catella.
Fredrik Kihlström blir Associate Director på Catella. Bild: Catella

Catella knycker ny chef från Prologis

Karriär Catella Corporate Finance förstärker sin verksamhet i Stockholm genom att Fredrik Kihlström ansluter som Associate Director med fokus på transaktionsrådgivning inom segmentet industri och logistik. Han kommer närmast från Prologis där han arbetat med förvärv.
Publicerad den 17 September 2024

Fredrik Kihlström har en gedigen kunskap och erfarenhet av industri, lager och logistikmarknaden i sin nuvarande roll som Capital Deployment Manager vid Prologis och tidigare på JLL Capital Markets.

Segmentet inom industri- och logistikfastigheter är attraktivt och Catella Corporate Finance bedömer att det är rätt tidpunkt att tillsätta ytterligare resurser för ökad kundnytta. Fredriks nya roll är noga utformad att addera ytterligare kompetens till en redan etablerad position och proaktivt gynna kunderna när transaktionsmarknaden nu åter ljusnar.
– Jag är mycket glad över att Fredrik väljer att ansluta till oss och vi ser med stor tillförsikt fram emot att addera värdefull kompetens som främjar både oss och våra kunder för långsiktiga relationer. Det kommer stärka organisationen och vår kapacitet inom segmentet. Industri och logistikfastigheter förväntas fortsätta vara ett av de mest attraktiva investeringsslagen och med erfarna medarbetare, rätt fokus och ett starkt varumärke har vi alla möjligheter att utveckla vårt erbjudande och samtidigt skapa värde gentemot våra uppdragsgivare, säger Theodor Jarnhammar, tf vd Catella Corporate Finance Sverige.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det fantastiskt fina varumärket Catella och lära känna mina nya kollegor. Vi går onekligen en spännande tid till mötes och jag ser fram emot att få bidra med min kunskap och erfarenhet inom segmentet och skapa intressanta affärsmöjligheter för våra kunder, säger Fredrik Kihlström.

Fredrik Kihlström tillträder sin nya roll den 2 oktober.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Prologis Norden på Branschguiden

Prologis, med huvudkontor i USA, är den ledande globala leverantören av logistikfastigheter. Företaget äger och förvaltar omkring 63,9 miljoner kvadratmeter moderna logistikfastigheter i 19 länder världen över. Prologis logistikparker ligger alltid i närheten av flygplatser, hamnar och/eller motorvägar för bästa transportmöjligheter.

I Sverige äger och förvaltar Prologis cirka 483,000 kvadratmeter. Prologis Norden har varit aktivt på den nordiska marknaden sedan 2002.

Läs mer om Prologis Norden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi tror på en stark realhyresutveckling"

Bolag SBB:s dotterbolag Sveafastigheter är på väg mot börsen och blir därmed det största börsnoterade svenska bostadsbolaget. Sveafastigheters vd Erik Hävermark berättar för Fastighetssverige vad de vill uppnå genom noteringen, om börsklimatet och tajmingen för noteringen, tillväxtplanerna för bolaget och varför Sveafastigheter inte kommer att delas ut till aktieägarna i SBB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige