Image
Rutger Arnhult, ordförande i Castellum, och Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden och – om alit går vägen med budet – blivande vd för Castellum.
Rutger Arnhult, ordförande i Castellum, och Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden och – om alit går vägen med budet – blivande vd för Castellum. Bild: Castellum/Kungsleden

Castellums Kungsledenbud: Grönt ljus från Konkurrensverket

Bolag Castellum har erhållit konkurrensgodkännande för det rekommenderade offentliga uppköpserbjudandet till aktieägarna i Kungsleden.
Publicerad den 13 September 2021

Det innebär att Castellum har erhållit samtliga erforderliga godkännanden, tillstånd, beslut och andra åtgärder från myndigheter eller liknande, inklusive godkännanden från konkurrensmyndigheter, och att detta villkor för Castellums fullföljande av erbjudandet därmed har uppfyllts.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY