Image
Juhani Erke.
Juhani Erke. Bild: Capman

Capman Real Estate möblerar om för att stärka sin nordiska fastighetsförvaltning

Bolag Capman Real Estate genomför organisatoriska förbättringar, inklusive upprättandet av en ny ledarskapsroll för att effektivisera sin fastighetsförvaltning på nordisk nivå och stödja fortsatt expansion.
Publicerad den 17 Juni 2024

Från och med den 1 juni 2024 tar Juhani Erke över rollen som Chief Asset Management Officer (CAMO) och kommer ha övergripande nordiskt ansvar för fastighetsförvaltning på Capman. Erke har varit en del av CapMan-teamet sedan 2005 och kommer att fortsätta som medlem i Capman Real Estates investeringskommitté tillsammans med VD Mika Matikainen, CIO Torsten Bjerregaard och COO Ilkka Tomperi. Erkes har omfattande erfarenhet av fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling och har lång tid som chef för Capman Real Estates finska verksamhet bakom sig.

– Capman Real Estates engagemang för en fullt vertikalt integrerad affärsmodell, inklusive in-houseteam för fastighetsförvaltning, har varit en central del av vår verksamhet. Vår nuvarande expansion kräver en förbättrad samordning av asset management på en nordisk nivå. Jag ser fram emot att samarbeta med våra lokala team för att främja ett ytterligare effektiverat arbetssätt inom vår fastighetsförvaltning, säger Erke.

Med Erkes övergång till den nya rollen kommer Aleksi Konsti att axla rollerna som biträdande chef för Finland och chef för transaktioner i Finland från och med den 1 oktober 2024. Erke kommer att behålla sin position som chef för Finland under övergångsperioden.

Samtidigt har Capman Real Estate befordrat Investment Directors Marcus Lotzman och Hasse Wulff till de nyinrättade befattningarna som chef för transaktioner i Sverige respektive chef för transaktioner i Danmark, med start den 1 juni 2024. Deras omfattande erfarenhet och tid på Capman är värdefulla tillgångar för dessa nya roller.

Magnus Berglund och Peter Gill kommer att fortsätta som chefer för Sverige och Norge respektive Danmark. Vidare har Anna Rannisto befordrats till hållbarhetsdirektör från och med den 1 april 2024. Under hennes kompetenta ledarskap har Capman Real Estate gjort stora framsteg i att fastställa sina hållbarhetsmål och effektivt genomföra sin strategiska plan.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så efterfrågat är det statliga stödet för omvandling av lokaler

Ekonomi/Finansiering Under tre månader har kommuner kunnat söka stöd för planläggning av småhus och omvandling av lokaler till bostäder. Fastighetssverige har tittat närmre på hur eftersökt stödet har varit.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige