Image

Capio till nya lokaler i Areims Hansa

Uthyrning Areim och Capio har tecknat ett nytt tioårigt avtal om cirka 2 050 kvadratmeter i Hansa Compagniet i Malmö. Capio är hyresgäst i Hansa i dag och överenskommelsen innebär att Capio flyttar till nya moderna lokaler på plan fem helt anpassade efter Capios verksamhet.
Publicerad den 29 Januari 2016

Inflyttning sker sommaren 2016.

- Capio Citykliniken är ett mycket bra komplement till övriga verksamheter i Hansa. Att utveckla vårt samarbete med Capio som hyresgäst bidrar till vårt mål att bygga en ny stark mötesplats i centrala Malmö säger Therese Rattik, vd på Areim.

Areim förvärvade Hansa i centrala Malmö hösten 2014 med idén att förädla och förbättra det historiskt starka handelsläge som Hansa har. Utvecklingen av Hansa genomförs i samarbete med HEA Property Partner som på Areims uppdrag ansvarar för utveckling, uthyrning och förvaltning av Hansa.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige