Image

Brostaden hyr ut till ISS

Uthyrning Brostaden hyr ut 1 700 kvadratmeter till ISS Växtinredning, ett verksamhetsområdet inom ISS Sverige, i Sollentuna.
Publicerad den 20 April 2012
Annons
Image

ISS Växtinredning flyttar den 30 september in i den nyproducerade byggnaden på Bäckvägen 18 i Sollentuna.

Den nyproducerade byggnaden som uppförs på fastigheten blir en modern lageranläggning som omfattar totalt cirka 3 400 kvadratmeter. Resterande 1 700 kvadratmeter är fortfarande lediga. Projektet står klart för inflyttning till hösten 2012.

- Det är roligt att se att våra nyproducerade byggnader hyrs ut till så starka varumärken som ISS. Dessutom tyder den här uthyrningen på att det finns en stark marknad och efterfrågan för lageranläggningar, säger Anders Nilsson, vd, på Brostaden.

- Det här innebär att vi får ändamålsenliga lokaler som är anpassade efter våra särskilda behov för hantering av växter. Inte minst ser vi möjligheter till betydligt bättre logistik, vilket kommer att öka effektiviteten och göra vår vardag enklare. Att Brostaden dessutom beskriver sig som Europas grönaste fastighetsbolag känns extra roligt för oss, säger Mari Tuveson, verksamhetschef på ISS Växtinredning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige