Image

Brostaden hyr ut i Lindetorp

Uthyrning Brostaden har tecknat ytterligare fyra hyreskontrakt i området Lindetorp i Johanneshov. Uthyrningarna omfattar totalt 2 640 kvadratmeter.
Publicerad den 13 Februari 2013
Annons
Image
Anders Nilsson. Bild: Brostaden.
Anders Nilsson.

Det största kontraktet är om cirka 1 200 kvadratmeter och har tecknats med Stockholms Läns Sjukvårdsområde, verksamheten Habilitering & Hälsa, med inflyttning 1 april 2013.

De andra hyresgästerna som flyttar in i nya lokaler hos Brostaden i Lindetorp är Attention Utbildning, Teaterteknik och Sponsor Insight.

- Vi är stolta att kunna välkomna fyra nya hyresgäster till detta område. Det märks att det är mycket som händer i närområdet och det är glädjande att den redan starka efterfrågan på lokaler i området fortsätter att öka, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

- Vi är glada att vi får ändamålsenliga lokaler i ett läge som passar oss så bra. Här blir allt närmare och mer lättillgängligt samt att det är mycket på gång i detta område. Många människor kommer flytta hit och vi rustar oss för ett ökat inflöde. Brostaden har inledningsvis gett ett gott intryck och deras starka miljöengagemang har varit en viktig faktor för oss, säger Inger Gandéus-Gustafsson, enhetschef Habilitering och Hälsa.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna i Västerås

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Västerås, som med sina 156 838 invånare är landets sjunde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige