Image

Boet Bostad anställer ny utvecklingsansvarig

Karriär Boet Bostad har anställt Sara Johansson, närmast från Concent, som utvecklingsansvarig
Publicerad den 8 Februari 2017

Sara Johansson kommer närmast från en position som fastighetsutvecklingschef på Concent och har nästan tio års erfarenhet av fastighetsutveckling från både företag och kommuner.

Hon har en civilingenjörsexamen inom Samhällsbyggnadsteknik från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Utöver sin tjänst på Concent har hon tidigare även jobbat som projektledare på ALM Equity, mark- och exploateringsingenjör på Värmdö kommun samt projekteringsledare på Stockholms stad. Nu tar hon klivet in som utvecklingsansvarig i ledningsgruppen på Boet Bostad.

– Boet Bostad är inne i ett expansivt skede med flera större projekt under utveckling. Vi är i dag aktiva i ett 50-tal storstäder, regionstäder och universitetsstäder och ser stor potential att kunna växa ytterligare framöver. Saras fastighetsutvecklingskompetens och breda kontaktnät kommer att vara till stor nytta för Boet Bostad i sin fortsatta expansion, säger Ferdinand Grumme, vd för Boet Bostad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige