Image

Bjurfors Göteborg anställer två mäklare

Bolag Mäklarföretaget Bjurfors utökar avdelningen för nyproduktion i Göteborg.
Publicerad den 26 Januari 2017

Bjurfors startade 2005 en hel avdelning som bara skulle fokusera på nyproducerade bostäder. Nu tar man ytterligare ett steg framåt och utökar bemanningen för att stå redo inför den rådande bostadsboomen.

– Göteborg står inför en jättespännande framtid när det gäller nyproduktion och givetvis vill vi vara med att bidra. I slutet av november sålde vi 94 nyproducerade lägenheter i Lunden och blev överrösta med telefonsamtal och mejl av intressenter innan släppet. Totalt hade vi över 600 förhandsanmälningar och lägenheterna tog slut rekordfort, säger Marcus Cyrillus, ansvarig för Bjurfors Nyproduktion i Göteborg.

För att möta den stora efterfrågan på nyproduktion har Bjurfors nu anställt två mäklare till avdelningen. Karin Berggren, som kommer senast från successionsmarknaden i Linné och Linda Henriksson, som förmedlat successionsbostäder i Göteborgs östra delar. Båda tar nu steget till att bli experter för att förmedla och projektleda försäljning av nyproducerade bostäder.

– Att förmedla nyproduktion kräver något annat av mig som mäklare. Struktur, långsiktighet och förmågan att sälja något som inte finns. Jag brinner verkligen för nyproduktion, det är mycket roligt att bidra till avdelningens framgångar, säger Karin Berggren.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så gick det för Wework i börsdebuten

Bolag Coworking-jätten noterades i New York på torsdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY