Image
Bengt Kjell och Jakob Pettersson tar plats i Amastens styrelse.
Bengt Kjell och Jakob Pettersson tar plats i Amastens styrelse. Bild: Industrivärden/Ica-handlarnas förbund

Bengt Kjell till Amastens styrelse

Bolag Amasten har valt in Bengt Kjell och Jakob Pettersson i styrelsen.
Publicerad den 24 September 2019

Bengt Kjell är född 1954 och har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Bengt Kjell har stor erfarenhet från både operativa ledande befattningar och styrelser i noterade bolag, bland annat som vd för Handel och Industri och som vice vd för Industrivärden och styrelseordförande i Hemfosa.

Jakob Pettersson är född 1986 och har en masterexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Jakob Pettersson har erfarenhet från investeringar i retailbolag samt fastigheter och arbetar idag på Ica-handlarnas Förbund med ansvar för ägarstyrning och kapitalförvaltning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige