Image
Alectas stora konceptfastighet Regina i centrala Göteborg.
Alectas stora konceptfastighet Regina i centrala Göteborg. Bild: Göteborgs stad/Alecta Fastigheter

Beets öppnar i Kvarteret Regina

Uthyrning Nu är det klart att Beets flyttar in på gatuplanet i kvarteret Regina, på Hvitfeldtsplatsen 1 i Rosenlundsområdet, Göteborg. Inflyttning sker under kvartal 1 2025.
Publicerad den 17 Juni 2024

– Regina ligger i Göteborgs mysigaste och mest spännande kvarter och i takt med att vår fastighet blir klar fyller vi den med aktörer som bidrar till att det här blir en livfull, inspirerande och härlig plats. Beets kommer passa bra in i det som skapas på gatuplan så vi är jätteglada över att de valt Alecta Fastigheter och Kvarteret Regina för sin nya etablering, säger Charlotte Adlerton Gadd, affärsområdeschef för Alecta Fastigheter i Göteborg.

Beets är en hälsorestaurang och den nya lokalen i Kvarteret Regina blir Beets andra restaurang i Göteborg.

– Vi är otroligt glada över att få expandera Beets till Kvarteret Regina. Beets vision har alltid varit att erbjuda smakrika sallader av högsta kvalitet i en inspirerande miljö där våra gäster kan njuta av sin måltid fullt ut. Kvarteret Reginas unika charm och atmosfär erbjuder precis detta, och vi ser fram emot att välkomna både nya och gamla gäster till vår nya lokal mitt i city, säger Andreas Olsson, ägare av Beets.

Från Alecta Fastigheter har Maria Hamrén ansvarat för uthyrningen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så efterfrågat är det statliga stödet för omvandling av lokaler

Ekonomi/Finansiering Under tre månader har kommuner kunnat söka stöd för planläggning av småhus och omvandling av lokaler till bostäder. Fastighetssverige har tittat närmre på hur eftersökt stödet har varit.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige