Image
Skärmavbild 2024-10-02 kl. 08.05.40
Skärmavbild 2024-10-02 kl. 08.05.40 Bild: Arlandastad Group

Autohero expanderar i Arlandastad

Uthyrning Arlandastad Group har tecknat nytt hyresavtal med Autohero om nya lokaler. Avtalet omfattar moderna lokaler för verkstad, försäljning/leveranscenter och kontor samt uppställningsytor i Arlandastad.
Publicerad den 2 Oktober 2024

Autohero är en del av Auto1 Group som är Europas ledande digitala plattform för att köpa och sälja begagnade bilar. Bolaget har sedan dess vuxit till en av Europas ledande bilhandlare. I och med bolagets tillväxt har de valt att fortsätta expandera sin närvaro i Arlandastad. I början av januari 2025 flyttar Autohero in i de nya behovsanpassade lokalerna.

– Vår placering i Arlandastad passar oss, mitt i ett samlat nav för fordonsindustrin och annan service. Vi tror på platsens utveckling med sitt strategiska läge vilket passar våra växande behov och efterfrågan från våra kunder. Vi ser fram emot att öppna i våra nya lokaler, säger Ted Sporre, vice president & managing director Nordics på Auto1 Group.

– Det är extra glädjande att Autohero, som är vår kund sedan många år, väljer att fortsätta att växa hos oss. Det har varit ett oerhört givande samarbete med att hitta lösningar på alla deras lokalbehov, såväl leveranscenter, fotostudio och verkstadslokaler som uppställningsytor. Dessutom är lokalerna placerade inom samma område, säger Catarina Sjömark, affärsutvecklare på Arlandastad Group.

Hyresavtalet med Autohero är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Detaljhandeln svagt uppåt: "Överlag känns det positivt"

Handel Detaljhandeln visar en svag ökning under augusti månad jämfört med juli. Fastighetssverige har kollat med aktörer inom handel, både fysisk och digital, för att se om detta är något de märkt av – samt vilka trender de ser inom detaljhandeln.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige