Image

Aspelin Ramm rekryterar ny CFO från Serneke

Bolag Aspelin Ramm Fastigheter anställer Camilla Heyman på den nyinrättade tjänsten som CFO. Hon kommer närmast från samma befattning på Serneke och har tidigare arbetat på Platzer Fastigheter och Peab och som revisor på PWC. – Camilla har en gedigen erfarenhet från expansiva företag inom fastighets- och byggbranschen. Hennes kompetens och erfarenhet blir ett stort stöd i våra fastighetsutvecklingsprojekt, inledningsvis i Sisjön och i den nya stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal, säger Lennart Karlsson, vd Aspelin Ramm Fastigheter.  
Publicerad den 29 September 2017
Camilla Heyman. Bild: Marie Ullnert
Camilla Heyman.

Rekryteringen av Camilla Heyman innebär en förstärkning av ekonomi- och finansfunktionen och ledningen inom Aspelin Ramm Fastigheter.

– Det känns väldigt bra att en så erfaren och duktig ekonom som Camilla väljer att börja arbeta tillsammans med oss. Hennes mångåriga erfarenhet från fastighetsbranschen är en ovärderlig tillgång när vi växer och tar oss an allt större och allt mer komplexa fastighetsprojekt, säger Lennart Karlsson.

– Jag gillar fastigheter och i den här rollen får jag möjlighet att jobba med både affärer och finansieringsfrågor inom fastighetsbranschen. Jag ser fram emot att arbeta nära vd i ett expansivt och nytänkande fastighetsutvecklingsbolag och driva verksamheten framåt tillsammans med övriga medarbetare som verkligen brinner för fastighetsutveckling och att skapa livskraftiga och hållbara samhällen och miljöer, säger Camilla Heyman.

Camilla Heyman tillträder den nyinrättade befattningen som CFO den 6 november. 

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige