Image

Areim hyr ut 8 000 kvadratmeter

Uthyrning Areim har i ett flertal uthyrningar hyrt ut drygt 8 000 kvadratmeter i fastigheten Solna Brahelund 2, även känd som Solna Port.
Publicerad den 10 April 2018
Annons
Image

Fastigheten är belägen vid E4:s trafikplats Haga Norra.

Bland de nya hyresgästerna finns bland andra Verisure Sverige AB, Kriminalvården, Mäklarsamfundet, Obos Sverige, Myresjöhus, Smålandsvillan och Kärnhem.

- Vi är mycket glada över att intresset för fastigheten är stort. Vi har ett starkt erbjudande i form av moderna flexibla lokaler i attraktivt läge. Dessutom har vi en väldigt bra restaurang i fastigheten, Restaurang P, vilket såväl våra egna hyresgäster som andra utomstående uppskattar, säger Helena Ekström, fund manager på Areim.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY