Image
Convendum öppnar sin 14:e anläggning hos Areim på Kungsholmen.
Convendum öppnar sin 14:e anläggning hos Areim på Kungsholmen. Bild: Areim

Areim hyr ut 5 000 kvadratmeter till Convendum

Uthyrning I februari 2020 flyttar Convendum in i Areims fastighet Brädstapeln på Kungsholmen och öppnar därmed sin 14:e av totalt 20 planerade enheter i Sverige.
Publicerad den 25 April 2019

Convendum är en ledande Coworkingaktör som etablerar centralt belägna, moderna och efterfrågade "coworking spaces".

I Brädstapeln kommer Convendum att hyra cirka 5 000 kvadratmeter och som hyresgäst i fastigheten blir Convendum en del av Areims utveckling av Kungsholmens nya knutpunkt.

– Convendum är ett spännande företag och ett bra tillskott till våra redan etablerade hyresgäster i huset. Vi har några ytor kvar att hyra ut och diskuterar med flera intresserade potentiella hyresgäster, säger Erik Ullsten, fastighetsansvarig hos fastighetsägaren Areim.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige