Image
Areim har skrivit kontrakt med två restauranger i korsningen Scheelegatan/Fleminggatan i Stockholm.

Nya restauranger till Areim på Kungsholmen

Uthyrning När Areim öppnar Kungsholmens nya knutpunkt i oktober 2019 erbjuds boende och de som jobbar i närheten två nya restauranger att äta på.


Erik Ullsten och Areim hopppas Brädstapeln ska bli en ny knutpunkt på Kungsholmen.

Areim skapar ny knutpunkt på Kungsholmen

Uthyrning Erik Ullsten, fastighetsansvarig hos Areim, berättar om senaste uthyrningen till coworkingaktören Convendum och planerna för Kungsholmens nya knutpunkt.


Convendum öppnar sin 14:e anläggning hos Areim på Kungsholmen.

Areim hyr ut 5 000 kvadratmeter till Convendum

Uthyrning I februari 2020 flyttar Convendum in i Areims fastighet Brädstapeln på Kungsholmen och öppnar därmed sin 14:e av totalt 20 planerade enheter i Sverige.


Korsningen Fleminggatan/Scheelegatan på Kungsholmen i Stockholm.

Sats öppnar i Brädstapeln

Uthyrning Boende och verksamma på Kungsholmen får under hösten 2019 tillgång till en ny dagligvarubutik och ett ökat serviceutbud i kvarteret Brädstapeln i korsningen Fleminggatan/Scheelegatan. Utöver nya Ica Kvantum Kungsholmen och ett nytt Systembolag är det nu klart att Sats kommer att öppna ett helt nytt träningscenter i fastigheten.


Nytt handelsplan när Trygg Hansa-kvarteret öppnas upp för allmänheten

Bygg/Arkitektur Boende på Kungsholmen kommer snart få tillgång till 10 000 kvadratmeter handelsyta med butiker och service så som gym, matbutik och ett Systembolag. Fastighetsägaren Areim tar ytterligare ett steg i utvecklingen av Trygg Hansa-huset genom att introducera ett helt nytt våningsplan.


Areim och SEB Trygg Livs förslag till utveckling av Trygg Hansa-huset.

Vill skapa nytt landmärke på Kungsholmen

Bygg/Arkitektur Areim och SEB Trygg Liv presenterar nu sitt förslag till nya Brädstapeln 13 & 16 på Kungsholmen (Trygg Hansa-huset).