Image

Archus förstärker med två nya medarbetare

Bolag Archus Development anställer Jessica Nyman som affärsutvecklare i Stockholm och Veronica Månsson som biträdande affärsutvecklare till bolagets Borlängekontor.
Publicerad den 4 November 2016

– Jessica och Veronica stärker vårt erbjudande ytterligare inom fastighets- och affärsutveckling samt offentlig sektor. Vi upplever en kraftig efterfrågan på våra tjänster, och är mycket glada över att välkomna dem till Archus Development, säger Michael Larsson, vd och grundare av Archus Development.

Jessica Nyman är lantmätare i botten och har arbetat med förvaltning och fastighetsvärdering, samt drivit detaljplaner och utvecklat fastigheter. Hon kommer senast från en tjänst på Diös.

– Som beställare har jag jobbat mycket med Archus Development och fått ett bra intryck. Det är ett företag med mycket driv, korta beslutsvägar och hög kompetens, säger hon.

Veronica Månsson är utbildad sjukgymnast, men har framför allt arbetat med lokalplanering inom landsting och kommun, och har gedigen erfarenhet som beställarstöd i byggprocessens tidiga skeden. Hon kommer senast från en tjänst som projektledare hos Kommunfastigheter i Borlänge.

– Jag brinner för att förstå verksamheters lokalbehov och utifrån det bidra till en optimal utveckling, oavsett om det handlar om befintliga lokaler eller byggprocesser. Det ska bli roligt att börja som projektledare och biträdande affärsutvecklare hos Archus Development, säger Veronica Månsson.

Jessica Nyman och Veronica Månsson tillträder sina tjänster vid årsskiftet.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige