Image

Archus Development etablerar kontor i Dalarna

Bolag Affärsutvecklingsföretaget Archus Development etablerar nu ett kontor i Borlänge. Åsa Svedjetun, idag näringslivschef i Borlänge, blir ansvarig för Archus Developments dalakontor.
Publicerad den 28 September 2015

- Dalarna är en av våra mest expansiva regioner där vi kommer att växa starkt inom det närmaste halvåret, kommenterar Michael Larsson, vd och grundare av Archus Development.
Åsa Svedjetun arbetar idag som näringslivschef för Borlänge kommun. Hon har tidigare arbetat med bland annat centrumutveckling och inom hotellbranschen.

- Åsas bakgrund inom hotell och handel kompletterar Archus Developments erbjudande och kommer att bli en tillgång i hela företaget. Hennes projektledaregenskaper och goda kontaktnät i näringslivet i Dalarna är självklart mycket bra tillgångar i samband med att vi etablerar ett nytt kontor, säger Michael Larsson.

Åsa Svedjetun tillträder sin nya tjänst senast i december.

- Jag brinner för fastighetsutveckling som ett verktyg för att bygga attraktiva samhällen, och ser fram emot att etablera och expandera Archus Development ytterligare i Dalarna. Archus Development är ett intressant företag med ett spännande erbjudande, som jag tror kan passa många målgrupper, säger Åsa Svedjetun.

Archuskoncernen har också affärsområdena Arkitektur och Bild.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de bästa fastighetsaktierna

Bolag Frida Bratt som är sparekonom och expert på Nordnet ger sin syn på marknaden för Fastighetssverige. Här är de populäraste aktierna i branschen nu. Och det här tror hon om kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY