Image

Archus expanderar rekordsnabbt i Uppsala

Bolag De nya medarbetarna i Uppsala är Elisabeth Hagströmer, Ingalill Nahringbauer och Jessica Nyström.
Publicerad den 15 April 2015

Archus i Uppsala, som slog upp portarna i januari 2015 går bra. Så bra att ytterligare tre landskapsarkitekter nu har rekryterats. Elisabeth Hagströmer började sin anställning hos Archus direkt efter påsk, medan Ingalill Nahringbauer och Jessica Nyström tillträder under sommaren.

- Ingalill är en av Uppsalas mest rutinerade landskapsarkitekter och en mycket tung aktör i branschen. Jessica är en mycket erfaren landskaps-/planarkitekt som bland annat jobbat på Uppsala kommun. Elisabeth är en fantastisk landskapsarkitekt med styrkor inom gestaltning och tidiga skeden. Tillsammans med mig och Magnus Höglund blir Archus i Uppsala ett starkt gäng av både arkitekter och ingenjörer som behärskar hela kedjan, säger Johan Vestlund, kontorschef för Archus i Uppsala.

Archus startades 1986 som ett renodlat arkitektkontor. Med tiden har verksamheten vuxit, och i dag finns Archus Bild, Archus Development och den nystartade verksamheten i Uppsala med specialister inom landskapsarkitektur i koncernen.

- Vi gör allt ifrån detaljplaner, utvecklingsstrategier i tidiga stadsbyggnadsskeden till gestaltning och projektering av bostadsmiljöer, parker, torg, skolgårdar och gator. Uppdragsgivarna finns både inom den offentliga och privata sektorn, säger Johan Vestlund.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Archus på Branschguiden

Archus är en nytänkande, engagerad rådgivare och utvecklingspartner inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, projektutveckling, arkitektur och design.
Idag består Archus av tre olika bolag som verkar enskilt och tillsammans formar en stark helhet;

Archus Arkitektur
Av utmaningar inom projektutveckling skapar vi hållbar arkitektur med spets och finess. Genom idé och initiativ är vår utgångspunkt att skapa goda affärer för våra kunder, bland våra kunder.

Archus Development
Archus Development erbjuder kunder affärsutvecklingskompetens genom att driva fram projekt från ...

Läs mer om Archus på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige