Image

Archus expanderar rekordsnabbt i Uppsala

Bolag De nya medarbetarna i Uppsala är Elisabeth Hagströmer, Ingalill Nahringbauer och Jessica Nyström.
Publicerad den 15 April 2015

Archus i Uppsala, som slog upp portarna i januari 2015 går bra. Så bra att ytterligare tre landskapsarkitekter nu har rekryterats. Elisabeth Hagströmer började sin anställning hos Archus direkt efter påsk, medan Ingalill Nahringbauer och Jessica Nyström tillträder under sommaren.

- Ingalill är en av Uppsalas mest rutinerade landskapsarkitekter och en mycket tung aktör i branschen. Jessica är en mycket erfaren landskaps-/planarkitekt som bland annat jobbat på Uppsala kommun. Elisabeth är en fantastisk landskapsarkitekt med styrkor inom gestaltning och tidiga skeden. Tillsammans med mig och Magnus Höglund blir Archus i Uppsala ett starkt gäng av både arkitekter och ingenjörer som behärskar hela kedjan, säger Johan Vestlund, kontorschef för Archus i Uppsala.

Archus startades 1986 som ett renodlat arkitektkontor. Med tiden har verksamheten vuxit, och i dag finns Archus Bild, Archus Development och den nystartade verksamheten i Uppsala med specialister inom landskapsarkitektur i koncernen.

- Vi gör allt ifrån detaljplaner, utvecklingsstrategier i tidiga stadsbyggnadsskeden till gestaltning och projektering av bostadsmiljöer, parker, torg, skolgårdar och gator. Uppdragsgivarna finns både inom den offentliga och privata sektorn, säger Johan Vestlund.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Wanngård (S): "The sky is not the limit"

Stockholm Så ser finansborgarrådet Karin Wanngård (S) i Stockholm på hur bostadsbyggandet ska kunna ta fart igen. Samtidigt erkänner hon att stadens egna mål på ett stort antal bostäder i stadens egna bolag är svåra att nå. – Vi är i en lyckosam situation i Stockholm, med privata fastighetsbolag som är välkapitaliserade, säger hon.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige