Image
Jerkstrands öppnar i Femman.
Jerkstrands öppnar i Femman. Bild: Jerkstrands

Anrika Göteborgskonditoriet öppnar nytt hos Hufvudstaden

Uthyrning Jerkstrands öppnar nytt konditori i Femman.
Publicerad den 7 Juni 2019
Annons
Image

Jerkstrands är ett hantverksbageri med lång historia i Göteborg och har anor från 1930-talet. Sedan 2018 har man nya ägare och med etableringen i Femman siktar man på att utveckla och förnya varumärket och därmed tar steget in i nästa epok.
– Sedan vi tog över Jerkstrands har vi planerat för nästa steg. Vi vill kombinera vår historia med en modern twist. Vi ser fram emot att välkomna göteborgarna till Femman och skapa en naturlig mötesplats för gamla och nya kunder säger Gazmend Hani, vd på Jerkstrands.
– Vi är väldigt glada över att Jerkstrands har valt att etablera sig hos oss i Femman. Det är ett anrikt och omtyckt varumärke i Göteborg med intressanta utvecklingsplaner. Med en central placering på gatuplan stärker vi ytterligare Femman som mötesplats och shoppingdestination, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling för butik på Hufvudstaden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY