Image

Ann Gunnarsson ny regionchef på Projektgaranti

Bolag Ann Gunnarsson är ny regionchef för Projektgarantis Stockholmskontor. Hon kommer senast från tjänsten som fastighetschef på Uppsalahem och dessförinnan har hon arbetat på Swedavia Konsult och Skanska Nya Hem.
Publicerad den 25 September 2017
Ann Gunnarsson. Bild: Projektgaranti
Ann Gunnarsson.

– Vi är galet glada att Ann har valt att börja hos oss. Som regionchef har du en nyckelroll, ditt ledarskap präglar hela verksamheten. Det handlar i grunden om att rekrytera och utveckla våra talanger, och vårda våra kunder och projekt. Kort sagt – att leva vårt varumärke. I den här rekryteringen har därför hela Stockholmsteamet varit med i urvalet och träffat slutkandidaterna, Ann fick verkligen gå igenom en riktig skärseld, säger Kajsa Hessel, vd på Projektgaranti.

Ann Gunnarsson har jobbat i många olika roller inom Samhällsbyggnad och hon har varit chef på många olika positioner. Hon drivs av utveckling och har erfarenhet från ett projekts alla skeden, från idé till förvaltning. På frågan hur det känns att börja på Projektgaranti svarar hon.

– Det känns jättebra. Jag har tidigare jobbat i större företag och sökte nu det lite mindre där jag kan göra än mer skillnad och då passar Projektgaranti perfekt. Jag kände mig direkt välkommen in i gänget och har börjat få en bild av var jag ska lägga mitt krut, säger hon.

En puck som Ann Gunnarsson kommer ta tag i direkt är rekryteringsfrågan. Det är ett oerhört stort tryck på kompetensen i dag.

– Vi kan erbjuda mycket intressanta projekt men även en möjlighet till personlig utveckling som inte finns hos många andra företag. Det tycker jag sticker ut och det vill jag pusha mer för. Dessutom blir man en del i ett härligt gäng.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige