Image
Gustav Lundström.
Gustav Lundström. Bild: Angermann

Angermann rekryterar från Svefa

Karriär Angermann förstärker transaktionsteamet genom att rekrytera Gustav Lundström till tjänsten som associate.
Publicerad den 8 September 2021

Gustav Lundström kommer från en liknande tjänst på Svefa och har tidigare arbetat på Angermann som analytiker och dessförinnan på Arwidsro. Han har en masterexamen KTH inom Samhällsbyggnad med inriktning mot fastighetsekonomi och fastighetsfinansiering.

Angermann är i en expansiv fas och letar aktivt efter nya kompetenta medarbetare under året som drivs av att skapa framgångsrika affärer för sina kunder.

– Vi är mycket glada att knyta en så kunnig och positiv medarbetare likt Gustav till oss. Han förstärker vårt team för att fortsatt möta marknadens efterfrågan på högkvalitativ fastighetsrådgivning inom bostäder, samhällsfastigheter, byggrätter och logistik, säger Claes Virgin, managing partner på Angermann.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Angermann på Branschguiden

Angermann är en oberoende transaktionskonsult med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklingsprojekt och bostadsfastigheter. Vi erbjuder professionell rådgivning inom samtliga steg i fastighetsrelaterade transaktionsprocesser. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Tack vare lång erfarenhet vet vi att man måste göra saker ordentligt när d...

Läs mer om Angermann på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige