Image
Bild: AMF

AMF Fastigheter hyr ut i nyrenoverade Pelarbacken

Uthyrning AMF Fastigheter har tecknat avtal med Acne som flyttar till den nyrenoverade fastigheten Pelarbacken på Kapellgränd/Östgötagan på Södermalm i Stockholm. I och med uthyrningen är fastigheten så gott som fulluthyrd.
Publicerad den 13 Januari 2012
Annons
Image
Pelarbacken. Bild: AMF Fastigheter. Bild: AMF Fastigheter
Pelarbacken. Bild: AMF Fastigheter.

Acne hyr sammanlagt 1 500 kvadratmeter på plan tre och plan tio i fastigheten, som nu är uthyrd till 93 procent.
- Vi är mycket glada att Acne har valt miljösmarta Pelarbacken som sitt nya kontor, säger Per Helgesson, fastighetschef på AMF Fastigheter.

Acne flyttar under maj 2012 in med sina verksamheter inom kommunikation, reklamfilm- och digitalproduktion, TV, film samt spelutveckling.
- Vi får en bra lösning och ser fram mot att ytterligare utveckla vår verksamhet i lokalerna, säger Malcolm Lidbeck, styrelseordförande i Acne AB.

New Office bistod Acne i arbetet med att finna nytt kontor.

Hela fastigheten på cirka 17 500 kvadratmeter har de senaste åren byggts om från grunden till en modern, miljösmart Green Building-klassad byggnad. Många miljösmarta energilösningar minskar husets energianvändning med cirka 50 procent.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna i Västerås

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Västerås, som med sina 156 838 invånare är landets sjunde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige