Image

Almgren köper centralt i Göteborg

Transaktioner Almgren Fastighets AB har köpt kontorsfastigheten Inom Vallgraven 56:3 i centrala Göteborg.
Publicerad den 4 Juni 2013
Joachim Svedberg. Bild: Simon Hellsten
Joachim Svedberg. Inom Vallgraven 56:3. Bild: Colliers International
Inom Vallgraven 56:3.

Säljare är KB Tre Remmare. Fastigheten ligger på Kyrkogatan i de centralaste delarna av Göteborg. Den uthyrbara arean uppgår till cirka 1 750 kvadratmeter exklusive en oinredd vind. Fastigheten är idag fullt uthyrd.
- Intresset för centrala välskötta fastigheter i Göteborg är stort. Det visar återigen denna försäljning på då vi hade ett tiotal bud, säger Joachim Svedberg, projektledare på Colliers International som var säljarens rådgivare i samband med affären.

- En vacker och välskött fastighet som kompletterar vårt bestånd väl. Vi ser fram emot att få ta hand om och vidareutveckla fastigheten, säger Jerker Almgren på Almgren Fastighets AB.

Almgren Fastighets AB tillträdde fastigheten den 31 maj 2013.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY