Image

Agora vill sälja för 350 miljoner

Transaktioner Agora har anlitat Catella och Nordier för att undersöka möjligheterna att sälja fastigheter på fyra orter.
Publicerad den 29 Augusti 2017

Fastigheterna det handlar om är Vårholmen 4 i Vårberg, Ciselören 2, Lilla Björn 1, Hjälmen 1 i Falköping, Lejonet,2,5 mfl i Nässjö och Telefonen 19 och Norra Missionen 13 i Tranås.

Agora har anlitat Catella corporate finance för Vårholmen 4 i Vårberg och för de övriga fastigheterna har Agora anlitat Nordier property advisors.

Fastigheternas sammanlagda bokförda värde uppgår till cirka 350 miljoner kronor.

Detta är ett led i arbetet med att möjliggöra en satsning på att investera och utveckla Agoras andra fastigheter där man har identifierat större potential.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en fastighetsrådgivare vars approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad. Vi arbetar alltid i små team, är snabba, lösningsorienterade och har ett engagemang utöver det vanliga.

Nordiers transaktionsteam har lång erfarenhet av att genomföra olika typer av fastighetstransaktioner, såväl större portföljförsäljningar till mindre objekt på illikvida delmarknader. Vi är aktiva över hela Sverige.

En omsorgsfull värdering är viktig för att du ska göra goda investeringar. Banker och fastighetsägare anlita...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror Rutger Arnhult om börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Klöverns vd Rutger Arnhult efter Q3-rapporten. Det här fokuserar mångmiljardären på de kommande kvartalen: "Vi ska ha respekt för att läget är fortsatt osäkert".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY