Image

Agora vill sälja för 350 miljoner

Transaktioner Agora har anlitat Catella och Nordier för att undersöka möjligheterna att sälja fastigheter på fyra orter.
Publicerad den 29 Augusti 2017

Fastigheterna det handlar om är Vårholmen 4 i Vårberg, Ciselören 2, Lilla Björn 1, Hjälmen 1 i Falköping, Lejonet,2,5 mfl i Nässjö och Telefonen 19 och Norra Missionen 13 i Tranås.

Agora har anlitat Catella corporate finance för Vårholmen 4 i Vårberg och för de övriga fastigheterna har Agora anlitat Nordier property advisors.

Fastigheternas sammanlagda bokförda värde uppgår till cirka 350 miljoner kronor.

Detta är ett led i arbetet med att möjliggöra en satsning på att investera och utveckla Agoras andra fastigheter där man har identifierat större potential.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Saxborn: "Castellums aktieägare sitter i en guldsits"

Bolag Castellum redovisade en oväntat stark nettouthyrning under avslutningen av 2020 och vd:n Henrik Saxborn tycker det vittnar om en stor motståndskraft på den nordiska kontorsmarknaden. För Fastighetssverige berättar han mer om bolagets starka bokslut, hur han ser på konkurrensen kring Entra och varför Castellums aktieägare är i ett guldläge oavsett om Entra-affären slutförs eller inte.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY