Image

Agora vill sälja för 350 miljoner

Transaktioner Agora har anlitat Catella och Nordier för att undersöka möjligheterna att sälja fastigheter på fyra orter.
Publicerad den 29 Augusti 2017

Fastigheterna det handlar om är Vårholmen 4 i Vårberg, Ciselören 2, Lilla Björn 1, Hjälmen 1 i Falköping, Lejonet,2,5 mfl i Nässjö och Telefonen 19 och Norra Missionen 13 i Tranås.

Agora har anlitat Catella corporate finance för Vårholmen 4 i Vårberg och för de övriga fastigheterna har Agora anlitat Nordier property advisors.

Fastigheternas sammanlagda bokförda värde uppgår till cirka 350 miljoner kronor.

Detta är ett led i arbetet med att möjliggöra en satsning på att investera och utveckla Agoras andra fastigheter där man har identifierat större potential.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties styrelseordförande om Engelberts avgång: "Han är en visionär"

Karriär Oscar Properties har genomgått metamorfos. Det är vad Peter Norman, styrelseordförande i Oscar Properties, anger som anledningen till att bolagets vd sen 19 år nu ska lämna över till Carl Janglin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige