Image
Ulf Wallén, vd för Acrinova.
Ulf Wallén, vd för Acrinova. Bild: Acrinova

Acrinova med positiv nettouthyrning för fjärde kvartalet i rad

Bolag Acrinova gör en positiv nettouthyrning även under Q1 2021. Nettouthyrningen under Q1 blev 1 107 kvadratmeter.
Publicerad den 17 April 2021

Q1 har en positiv nettouthyrning om drygt 1 100 kvadratmeter som är mycket starkt i jämförelse med Q1 2020. Marknadssatsningar och ökad personlig närvaro på huvudmarknaderna bidrar till den allt starkare uthyrningen som verkar fortsätta.
– Nettouthyrningen har utan undantag varit positiv dom senaste fyra kvartalen vilket skapar trygghet om att vi har rätt typ av fastigheter och arbetar med rätt saker, säger Ulf Wallén, vd på Acrinova.

En stärkt utveckling i bland annat Landskrona har märkts vilket visat sig i att den enskilt största uthyrningen under kvartalet gjorts där.
Coronaeffekten har för Acrinovas del varit försumbar och verksamheten ser tvärtom ett ökat inflöde av förfrågningar på samtliga marknader.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Per Schlingmann: Därför är 15-minutersstaden här för att stanna

Bolag Den tidigare moderatpolitikern är numera bland annat stadsutvecklingsstrateg som är väl insatt i det allt mer populära konceptet 15-minutersstaden. När Diös ordnade ett digitalt event på temat berättade han mer om innehållet i konceptet och varför attraktiviteten accelererats under pandemin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY