Image
Klinkchef Tatjana Jankovic klipper bandet till Folktandvården Skånes nybyggda lokaler på Järvgatan 3 i Landskrona tillsammans med Acrinovas vd Ulf Wallén.

Acrinova hyr ut i Landskrona

Uthyrning Acrinova välkomnar Folktandvården Skåne till nybyggda lokaler i Landskrona.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova står stadigt när det blåser

Bolag Acrinova stod stadigt under 2022 och vd:n Ulf Wallén ser bokslutet som ett bevis på att Acrinova möter krav och förväntningar på rätt sätt.


Stephanie Lilja tar plats i Acrinovas ledningsgrupp.

Stephanie Lilja tar plats i Acrinovas ledningsgrupp

Bolag Stephanie Lilja arbetar som marknads- och hållbarhetsansvarig och anslöt till Acrinova i januari 2023 och kommer från och med den 1 februari 2023 att ingå i bolagets ledningsgrupp.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Nästan dubblade hyresintäkter för Acrinova

Bolag Acrinova redovisar i sin delårsrapport ett nettoresultat för det andra kvartalet på 30,9 miljoner kronor (33,5). Hyresintäkterna ökade till 30,7 miljoner kronor (15,5).


Acrinova tecknar hyresavtal med Thansen i Löddeköpinge.

Acrinova tecknar hyresavtal med Thansen i Löddeköpinge

Uthyrning Acrinova meddelar att ett hyreskontrakt har tecknats med ytterligare en aktör för en del av byggrätten gällande fastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14.


Truckvägen 1 i Helsingborg.

Acrinova tecknar hyresavtal och uppför ny byggnad i Trelleborg

Uthyrning Acrinova har tecknat det första hyresavtalet gällande fastigheten på Truckvägen 1 i Trelleborg, belägen på Västra Industriområdet.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova säljer i Helsingborg

Transaktioner Acrinova meddelar att bolaget ingått avtal den 9 juni 2022 om att avyttra fastigheten Carnot 10 i Helsingborg. I affären uppgår det underliggande fastighetsvärdet till 50,5 miljoner kronor.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova säljer för 30 miljoner i Karlskrona

Transaktioner Acrinova har sålt fastigheten Västra Nättraby 6:101 i Karlskrona. I affären uppgår det underliggande fastighetsvärdet till 30 miljoner kronor.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova förvärvar fastighet i Trelleborg

Transaktioner Acrinova har ingått avtal om ytterligare ett förvärv i Trelleborg – fastigheten Trucken 4, belägen i Västra Industriområdet. Tillträde till fastigheten sker 15 mars 2022. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 9 miljoner kronor.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova köper i Malmö och Höganäs

Transaktioner Acrinova har ingått avtal om ytterligare ett förvärv inom bolagets geografiska upptagningsområde. Förvärvet görs i form av en paketaffär som omfattar fastigheter i Malmö och Höganäs. Tillträde till fastigheterna sker den 31 december 2021. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 35 miljoner kronor.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova uppför ny fastighet i Landskrona

Uthyrning Acrinova har tecknat ett tioårigt hyresavtal med den tyska industrikoncernen Freudenberg, som kommer att flytta in i en fastighet som ska uppföras på Järvgatan i Landskrona.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova tecknar hyresavtal med Region Skåne

Uthyrning Acrinova har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Region Skåne/Regionfastigheter. Avtalet medför att Folktandvården Skåne AB kommer att flytta in i en fastighet som ska uppföras på Järvgatan i Landskrona.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova minskade förvaltningsresultatet

Bolag Acrinova redovisar ett lägre förvaltningsresultat under andra kvartalet, jämfört med samma period året innan.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova köper för 185 miljoner i Löddeköpinge

Transaktioner Acrinova har ingått avtal om ytterligare förvärv inom bolagets geografiska upptagningsområde genom förvärv av samtliga aktier i Löddeköpinge 23:14 AB, lagfaren ägare till fastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14. Den slutliga köpeskillingen uppskattas uppgå till cirka 185 miljoner kronor.


Acrinova hyr ut 3 000 kvadratmeter.

Acrinova hyr ut 3 000 kvadratmeter

Uthyrning Powder-Trans flyttar in i Acrinovas fastighet Bulten 6 på Fartygsgatan 25 i Landskrona.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova med positiv nettouthyrning för fjärde kvartalet i rad

Bolag Acrinova gör en positiv nettouthyrning även under Q1 2021. Nettouthyrningen under Q1 blev 1 107 kvadratmeter.


Ulf Wallén.

Acrinova köper i Burlöv

Transaktioner Acrinova köper fastigheten Burlöv Sunnanå 11:2. Det underliggande värdet uppgår till 31 miljoner kronor.


Ulf Wallén.

Acrinovas plan för att få fart på tillväxten

Bolag Listbyte och flera miljarder i fastighetsvärde står med på listan när Acrinova ska växa kraftigt framöver. För Fastighetssverige berättar bolagets vd Ulf Wallén om hur man ska lyckas med tillväxten och vilka utmaningar man ser på marknaden.


Ulf Wallén.

Acrinova bygger klimatneutral fastighet och får statligt investeringsstöd

Bygg/Arkitektur Acrinova har fått besked om att länsstyrelsen beviljar investeringsstöd om totalt 35,2 miljoner kronor för uppförande av flerbostadshus i Trelleborg. Stödet avser fastigheten Euron 2.