Image
Ulf Wallén, vd för Acrinova.
Ulf Wallén, vd för Acrinova. Bild: Sara Hertzman Persson

Acrinova förvärvar fastighet i Trelleborg

Transaktioner Acrinova har ingått avtal om ytterligare ett förvärv i Trelleborg – fastigheten Trucken 4, belägen i Västra Industriområdet. Tillträde till fastigheten sker 15 mars 2022. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 9 miljoner kronor.
Publicerad den 9 Mars 2022

Trucken 4 är en industrifastighet med en uthyrningsbar yta på 607 kvadratmeter. Fastigheten har adressen Truckvägen 3 i Trelleborg, och ligger intill Acrinovas fastighet Trucken 2 där bolaget avser att uppföra nya byggnader.

Acrinova förvärvar fastigheten Trucken 4 till en köpeskilling om nio miljoner kronor. Köpet finansieras med hjälp av banklån samt medel från Acrinovas egen kassa.
Fastigheten är uthyrd till 100 procent till Ramirent AB som har för avsikt att fortsätta bedriva verksamhet i lokalerna.

Ulf Wallén, vd Acrinova AB, kommenterar:
– Vi har satsat på att utöka vårt bestånd i Trelleborg under de senaste åren, både genom nybyggnation och förvärv. Trucken 4 ligger intill vår fastighet Trucken 2 där vi vill uppföra ytterligare byggnader. Det nya förvärvet ger oss möjligheter till att effektivt bedriva vår fastighetsutveckling i området, och stärker vår närvaro i en stad som växer och attraherar allt fler företag.

Bergman & Eek Advokat AB har bistått Acrinova i denna transaktion.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige