Image
Lars Sonesson, Acrinova.
Lars Sonesson, Acrinova. Bild: Acrinova

Acrinova förändrar i ledningsgruppen

Bolag Från och med 3 februari 2023 ersätter Lars Sonesson Cecilia Larsson som ordinarie medlem i ledningsgruppen. Hans roll i Acrinova är förvaltare.
Publicerad den 4 Februari 2023

Lars Sonesson har arbetat som förvaltare på Acrinova sedan han anslöt till bolaget 2018. Sedan oktober 2022 har Lars haft en plats som adjungerad medlem i bolagets ledningsgrupp. Lars är utbildad driftstekniker vid Drifttekniska högskolan i Malmö/Lund. Hans tidigare befattningar har varit inom förvaltning och drift på Klövern, Jernhusen och Akelius.

– Acrinova fortsätter att växa. Att våra fastigheter förvaltas på bästa sätt, med stabila och långsiktiga hyresgäster är en grundbult i vår verksamhet. Med över 20 års erfarenhet av fastighetsbranschen och med otroligt god lokalkännedom är vi glada att välkomna Lars Sonesson till Acrinovas ledningsgrupp, säger VD Ulf Wallén.

Efter förändringen består ledningsgruppen av följande personer: Ulf Wallén, vd, Weronica Greberg, cfo, Måns Broberg, transaktionsansvarig, Stephanie Lilja, marknads- och hållbarhetsansvarig och Lars Sonesson, förvaltare.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige