Image

6 000 intresseanmälningar till Tellus Tower – nytt läge på gång

Bygg/Arkitektur I förra veckan passerade antalet intresseanmälningar för SSM:s projekt Tellus Tower 6 000 stycken. Inom kort kommer man att presentera ett nytt läge för projektet.
Publicerad den 30 April 2015
Tellus tower. Bild: SSM
Tellus tower. Tellus Tower. Bild: SSM
Tellus Tower. Mattias Roos. Bild: SSM Bygg & Fastighets AB
Mattias Roos.

Försvaret har godkänt ett antal förslag till ny lokalisering för projektet i Telefonplan. Stockholms stad arbetar nu med att utreda och säkerställa dessa lägen.

Tillsammans med Stockholms stad kommer man inom kort att kommunicera ett nytt läge för projektet.

- Det är fantastiskt att så många av morgondagens stockholmare är intresserade av projektet. Vi har aldrig upplevt motsvarande intresse för ett enskilt projekt. Antalet intressenter ger oss, men framförallt också Stockholms stad ett starkt stöd i att finna en lösning för projektets framtid inom området för Telefonplan, säger Mattias Roos, vd på SSM.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige