Image

Fastighetsbolag har bästa ir-webben och delårsrapporten

Event Aktiespararna och Kanton har utsett de bästa årsredovisningarna och ir-webbplatserna. Ett fastighetsbolag var i topp på båda listorna. Se fastighetsbolagens placeringar här.
Publicerad den 15 September 2011

Wallenstam prisades dubbelt när Aktiespararna och Kanton utsåg börsbolagens bästa ir-webbplats och delårsrapport.

Wallenstam har, enligt tävlingen, den bästa finansiella informationen på webbplats bland OMX medelstora bolag, dels för bästa delårsrapport bland OMX medelstora bolag.
Totalt har 260 börsbolags delårsrapporter och IR-webbplatser granskats. Motivering till Wallenstams placeringar är:

”Wallenstams webb är ett föredöme gällande presentation av ickefinansiell information och besökaren har alltid möjlighet att dela med sig av information via tydliga delningsfunktioner.”

\"Wallenstams delårsrapport inleds med en koncis innehållsförteckning till förmån för snabb navigering. Layouten är i linje med övrig finansiell kommunikation till förmån för ett konsekvent intryck av både bolag och budskap. Rapporten innehåller avslutningsvis kortfattad information om bolagets affärsidé och strategier.\"


FAKTA/FASTIGHETSBOLAGENS PLACERINGAR, ALLA LISTOR MEDRÄKNADE

Bästa delårsrapport
1. Wallenstam 17 poäng
18. Hufvudstaden 10
18. Sagax 10
18. Wihlborgs 10
22. Balder 9
33. Atrium Ljungberg 8

Bästa ir-webbplats
2. Wallenstam 25
9. Kungsleden 18,5
32. Fabege 12
32. Skanska 12

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige