Image
Sveriges snyggaste kontor
Axis Communications vann 2020 års upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. I dag öppnar nomineringen för årets upplaga av den populära tävlingen.

Sveriges Snyggaste Kontor 2021: I dag öppnar nomineringen!

Event På Stora Kontorsdagen den 24 mars utsågs Axis Communications huvudkontor i Lund till Sveriges Snyggaste Kontor 2020. Och i dag öppnar nomineringen till årets upplaga som får sitt avgörande i samband med Stora Kontorsdagen på At Six i Stockholm den 18 november.


Martin Filipsson.

Mäklaren spår att popsporten kommer växa i branschen: "Det är ingen fluga"

Event Padel har vuxit explosionsartat i popularitet de senaste åren och benämns ofta som Sveriges snabbast växande sport – utvecklingen har också gett eko i fastighetsbranschen där allt fler aktörer satsar på padelhallar. Martin Filipsson, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö, spår att den snabbväxande sporten bara kommer växa i betydelse inom branschen, något han berättade mer om under Fastighetsmarknadsdagen Skåne.


Nomineringarna till Kundkristallen har kommit.

Här är de nominerade till Kundkristallen

Event Det är hyresgästerna själva som bestämmer när Sveriges bästa hyresvärdar ska utses. Nu står det klart vilka fastighetsbolag som har möjlighet att vinna årets Kundkristaller, som delas ut av Aktiv Bo.


På grund av den ökande smittspridningen blir vårens fyra första mötesplatser digitala.

Vårens första mötesplatser blir digitala

Event Vårens fyra första mötesplatser blir digitala. Deltagarna kommer att erbjudas en hög grad av interaktivitet och nätverksmöjligheter med marknadens modernaste möteslösning.


På grund av den ökande smittspridningen har ett antal mötesplatser flyttats fram ytterligare. "Din hälsa kommer i första hand", säger Rolf Andersson, vd på Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News.

Nya datum för vårens seminarier – igen

Event Som ett resultat av den fortsatta virusspridningen har Fastighetssverige och lokalnytt.se valt att flytta fram vårterminens mötesplatser ytterligare. Se alla nya datum här nedan.


Stora Kontorsdagen
På grund av corona-krisen har Fastighetssverige valt att flytta en stor mängd mötesplatser från i höst till våren 2021.
"Din hälsa kommer i första hand", säger Rolf Andersson, vd på Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News.

Här är alla datum till Branschens mötesplatser våren 2021

Event Vårterminen 2021 blir extra mötesintensiv då vi tvingats flytta fram många av våra populära mötesplatser från i höst till våren. Här nedan kan du se en förteckning över vårens event – välkommen att anmäla dig till dina bransch-mötesplatser redan nu.


Expo Real genomförs 14-15 oktober.

Expo Real genomförs som hybridevent

Event Den stora fastighetsmässan Expo Real i Tyskland kommer i år att genomföras som en hybridkonferens, både fysiskt och digitalt.


Efter att ha flyttat fram vårens mötesplatser till i höst, på grund av corona-pandemin, är Fastighetssverige nu redo för en intensiv höst.

Livet efter corona – Fastighetssverige redo för intensiv seminariehöst

Event På Fastighetssverige förstod vi tidigt att vi skulle tvingas skjuta fram de flesta av vårens och sensommarens populära mötesplatser för fastighetsbranschen. Ett intensivt arbete har gett resultat – här ser du nu höstens seminarieprogram.


Nordbygg senareläggs på grund av corona.

Nordbygg senareläggs tills september 2020

Event Efter regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster kommer Nordbygg flyttas fram och genomföras i september 2020 istället för 21-24 april som tidigare var planerat.


Magnus Huss, marknadsområdesdirektör Mitt på Akademiska Hus, kommenterar Biomedicums Mipim-nominering.

Akademiska Hus tagna på sängen av Mipim-nomineringen: "Känns fantastiskt"

Event Akademiska Hus enorma laboratorieanläggning Biomedicum är årets enda svenska bidrag i prestigefyllda Mipim Awards. Här berättar Magnus Huss, marknadsområdesdirektör på Akademiska Hus, mer om nomineringens betydelse


Biomedicum är nominerat i kategorin Best Healthcare development.

Mipim Awards: En svensk finalist

Event Akademiska Hus Biomedicum i Stockholm är det enda svenska bidraget i prestigefyllda Mipim Awards.


Johan Skoglund, Pernilla Ramslöv, Annica Ånäs och Petter Bengtsson.

Fastighetstätt på Årets vd

Event Under gårdagskvällen presenterades vinnarna i utmärkelsen Årets vd.


Se bilderna från Stora Kontorsdagen

Event Stora Kontorsdagen bjöd på en rad intressanta dragningar, diskussioner, mingel och prisutdelning i Sveriges Snyggaste Kontor.


Fredrik Wirdenius får priset Hållbart Ledarskap 2019.

Wirdenius prisas för hållbart ledarskap

Event NMC Nätverket för hållbart näringsliv tilldelar Fredrik Wirdenius, vd på Vasakronan, priset Hållbart Ledarskap 2019. Han får priset bland annat för sitt sätt att driva hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och för sitt mod att sätta ambitiösa hållbarhetsmål. Detta har gett ringar på vattnet internationellt genom att företaget har positionerat sig i toppskiktet på den globala branschrankningen.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Event Fastighetsmarknadsdagen Uppsala bjöd på flera spännande dragningar, diskussioner, mingel och avslutades med ett öppenhjärtigt samtal med Ilija Batljan. Se bilderna här.


Jonas Gustavsson

"Otroligt viktigt att branschen engagerar sig"

Event Integrationsproblematiken och samhällsbyggnadssektorn är en "perfect match", tycker Fasticons Jonas Gustavsson, som efterlyser ännu mer engagemang från branschen.


Se bilderna från Fastighetskvinnan

Event Den sjätte upplagan av Fastighetskvinnan bjöd på intressanta dragningar, spännande diskussioner, en del skratt och mycket mingel. Se bilderna från Grand Hôtel här!


Anna Whitlocks gymnasium har utsetts till Årets Stockholmsbyggnad.

Största gymnasiet blev Årets Stockholmsbyggnad

Event Årets Stockholmsbyggnad 2019 blev Anna Whitlocks gymnasium på Kungsholmen, framröstad av stockholmarna själva. På väldigt kort tid har Balder, tillsammans med Stockholm stad, skapat Huvudstadens största gymnasieskola som idag har 2 500 elever.


Charlotta Skog, Koncept, och Pehr Westman, Atrium Ljungberg, tar emot pris när Atrium Ljungberg vann Sveriges Snyggaste Kontor 2018 på seminariet Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Sthlm. Nu öppnar nomineringen för årets upplaga av den populära tävlingen

Sveriges Snyggaste Kontor: Nu öppnar nomineringen!

Event Förra året vann Atrium Ljungberg Sveriges Snyggaste Kontor. Vill du att företaget du jobbar på ska ha en chans att vinna den prestigefyllda tävlingen ska du gå in och nominera det redan nu - nomineringen öppnar i dag.


Glada miner när Östersund utsågs till Årets Stadskärna

Östersund blev Årets Stadskärna 2019

Event Under onsdagskvällen fick Östersund ta emot Svenska Stadskärnors utmärkelse Årets Stadskärna 2019.