Image
Anna-Carin Bjelkeby.
Anna-Carin Bjelkeby. Bild: Zengun

Zengun tappar ekonomi- och finansdirektör – grundare ersätter

Karriär Anna-Carin Bjelkeby, ekonomi- och finansdirektör på Zengun lämnar sitt uppdrag på egen begäran. Hon kvarstår i rollen till den 31 augusti.
Publicerad den 23 Juni 2020

Till ny ekonomi- och finansdirektör har utsetts Stefan Lindh som idag arbetar som controller inom koncernen. Stefan Lindh är en av grundarna av Zengun och har tidigare varit ekonomiansvarig i bolaget.

– Anna-Carins insatser är högt uppskattade, hon har med sin långa erfarenhet av finansiell rapportering och finansieringsfrågor samt börserfarenhet bidragit till att Zengun Group är ett finansiellt stabilt och starkt bolag. Jag vill tacka henne för förtjänstfulla insatser och önskar henne lycka till i framtida uppdrag, säger Sture Nilsson, vd och koncernchef för Zengun Group.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige