Image
Anna-Carin Bjelkeby.
Anna-Carin Bjelkeby. Bild: Zengun

Zengun tappar ekonomi- och finansdirektör – grundare ersätter

Karriär Anna-Carin Bjelkeby, ekonomi- och finansdirektör på Zengun lämnar sitt uppdrag på egen begäran. Hon kvarstår i rollen till den 31 augusti.
Publicerad den 23 Juni 2020

Till ny ekonomi- och finansdirektör har utsetts Stefan Lindh som idag arbetar som controller inom koncernen. Stefan Lindh är en av grundarna av Zengun och har tidigare varit ekonomiansvarig i bolaget.

– Anna-Carins insatser är högt uppskattade, hon har med sin långa erfarenhet av finansiell rapportering och finansieringsfrågor samt börserfarenhet bidragit till att Zengun Group är ett finansiellt stabilt och starkt bolag. Jag vill tacka henne för förtjänstfulla insatser och önskar henne lycka till i framtida uppdrag, säger Sture Nilsson, vd och koncernchef för Zengun Group.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige