Image
Ylva Morén tar över som vd för Poseidon i Göteborg.
Ylva Morén tar över som vd för Poseidon i Göteborg. Bild: Poseidon och Erland Pålsson

Ylva Morén blir ny vd för Poseidon

Bolag Kommunala bostadsbolaget Poseidon i Göteborg får ny vd i Ylva Morén. Hon ansluter till tjänsten från en position som kommundirektör i Munkedals kommun.
Publicerad den 28 Maj 2024

Ylva Morén har tidigare arbetat som chef och ledare i både statlig och kommunal förvaltning samt även i rollen som styrelseordförande. Hon har en gedigen erfarenhet från arbete i kommunledning, senast som kommundirektör i Munkedals kommun.
– Jag har en stark drivkraft i att bidra till att skapa hållbara samhällen och fastnade direkt för Poseidons vision – "En del av lösningen". Jag ser fram emot att tillsammans med våra medarbetare, styrelse och samverkansparter fortsätta utveckla visionen, med hyresgäster och stadens invånare i fokus, säger Ylva Morén.
– Vi är otroligt glada att meddela att styrelsen nu beslutat att utnämna Ylva Morén till ny vd för Bostads Poseidon AB. Ylva har en gedigen erfarenhet från olika ledande positioner. Det har varit en lång process men vi är trygga och väldigt nöjda med beslutet, säger Salam Kaskas, styrelseordförande för Poseidon.

Det är ännu inte klart när Ylva Morén tillträder sin nya befattning.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige